7 thoughts on “早到的紅包

 1. 这些都是许博士的功劳!! 你以为投资者可以在短短两三年就可以来投资吗??

 2. 名正言顺党:果然名正言順,但別忘了敦林也有功勞,馬華也有功勞,巫統也有功勞,街邊小販也有功勞。

  Daniel Yip:不是。只是要扮mac的手提電腦。

 3. Hello GeGeGeGe….Gerakan, jadi anda rasa ini hasil titik peluh hangpa sebelum kerajaan tukar tangan lah? Buatlah sidang akhbar, rebutlah jasa untuk “kejayaan” ini, marahlah LGE yang pandai wayang, ……. don’t be suprised by suprises…… kah kah kah……

  Hello DDDDDD….DAP, hang ingat semua ini hasil titik you lah ke? Buat buat PC kat media tempatan, jerit jerit, klentong-klentong depan orang ramai, itu caranya berkesan untuk tarik pelaburan?? Bagus…..syabas, kontinuelah buat apa yang hangpa duk buat sekarang…. hello, ada siapa boleh bagi tahu, berapa banyak pelaburan Penang 2009 dan 2008? Apa YAB LGE kata dulu? apa khabar Lee Kah Choon? sudah bangun tidur?? kah kah kah…….

  Hello, Satu Malaysia dah mahu tenggelam lah, tolong compare dengan investment dengan Vietnam,Thailand dan Indonesia lah…. Mana tempat Malaysia? mananya Penang? kah kah kah….

  Hello, GeGeGe….Gerakan dan DDD…DAP, tak pa ma…, kontinuelah budaya Sendiri Cakap Sendiri Syok……..kongratulasi…..Don’t be Suprised by Suprises lah…… kah kah kah….

Comments are closed.